sprudlande

Alla inlägg den 25 juni 2010

Av Linda - 25 juni 2010 06:36

  


Midsommarvädret. Ja de alla tallar om . Metrologerna kan inte förutspå vädret heller. Men att de ofta kan ha såå fel fattar ja inte. de har ändrat dagens väder typ 7 gånger den här veckan. Och vad de blir för väder, ja de beror på vilken sida du tittar på. Ja tittar på Smhi i dag de visar inte något regn alls. Yr tror på regn klockan 18 å klart.se tror att de kommre kring 12. öhhh.  jaja de visar sig eller hur ;)

Av Linda - 25 juni 2010 06:31

        



Förra fredan lekte nova-li med en av sina kompisar. Jämnåriga sam. De låg på BB samtidigt.   Man är ju lite seg att lägga in bilder . Men nu så!



Av Linda - 25 juni 2010 06:06

ja då var de midsommar idag =) verkar som de blir fint väder oxå. tänka sig!

ja har redan haft midsommar... i natt . har drömt igenom hela dagen de tog ett tag :P  Vi åker iaf till stugan å firar tillsammans med Peters familj.

De ska bli mumsigt med mat. skönt att min mun  börjat återgå till det normala igen. Jag fick nämligen en allergisk chock i början av veckan. var in till vårdcentralen å de konstaterade ganska snabbt att de var den där provivan. ja den innehöll grapefrukt å det är ja tydligen allergisk mot.

såg jättefin ut i tisdag å ont gjorde de. hade blåsor i hela munnen och underläppen var helt uppsvälld . såg ut som ja sprutat in botox i den. inte särskilt fint eller skönt. 


Annars ska de bli skönt med en extra dag ledigt.  Ska väl inte göra något speciellt i helgen. Peter ska jobba. lör till sön. trök trök. men men.

Sen jobbar ja bara 2 veckor till på de här jobbet. sen semester i 3 veckor å så 2 veckor till som blir glapp mellan detta å mitt nya vik som förskoleklassklärare =)


nä nu lär ja byta på dotrra som har gjort 2an .  


Ovido - Quiz & Flashcards