sprudlande

Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Linda - 6 juni 2010 21:40

I fredags var jag hemma och VABBade med Nova-Li som varit febrig i några dagar. Hon sov större delen av dagen så jag passade på att rensa garderoberna på onödiga, slitna och för små kläder. fick ihop 5 kassar med kläder som nu finns hos röda korset.


sen städade jag övervåningen och dammsög.

Igår var Nova-Li med faster och sov över till idag. Så jag och Peter passade på att greja lite i trädgården. Planterade lökar och kapade buskarna. Efter mkt slit ute gick vi in å gjorde oss i ordning. Sen bar de av till Falun för ett besök på Tzatsiki. satans va mätt ja blev! Gick en sväng på stan men de var inte så bra så åkte till City Gross å handlade lite å så hem å myste i soffan där vi även däckade av sömnbrist båda två :P Nova-li hade nämligen vaknat från å till hela natten.


Idag har vi varit till byggmax å köpt vangstycken till trappen som skall vara till nybyggda soldäcket. Men sen började de regna å åska så de blev inge mer gjort på den.  Istället gick vi in å rensade ut lite mer kläder å vakuumförpackade lite kläder å täcken. superbra ! Efter åkte Peter för att hämta sina mamma å syster i stugan å sen för att hämta hem Novis.


Under tiden var Mattias å Malin här på besök. trevligt!  Hann även sortera in lite papper i pärmar.


PRODUKTIV VAR ORDET =)


Imorgon jobbar ja 7-14. Sen på eftermiddagen ska ja på intervju. spännande =)


klätterapan!

            

Ovido - Quiz & Flashcards